Završen humanitarni turnir “Za Evu”

Završen humanitarni turnir “Za Evu”

Novosti, 30. prosinca 2016.

Završen je Malonogometni turnir pod organizacijom Regionalnog kluba IPA Šibenik, PU šibensko-kninska, triatlon klub Šibenik i društvo sportske rekreacije ‘Gool’ Šibenik, koji je započeo 12. prosinca od kojeg je sav iznos namijenjen obitelji Rožajac za liječenje trogodišnje Eve koja boluje od rijetke Battenove bolesti.

Tijekom turnira prikupljeno je 10.000,00 kuna od kotizacija ekipa, gdje je učestvovalo službeno 48 ekipa. Finalna večer je održana večeras 30.12.2016. godine u sportskom centru Marinko Kardum u sportskom objektu hangar.

U kategoriji veterani 45+ pobjednik je ekipa Katanagio pobjedom nad ekipa c.b. Godimento rezultatom 6:4, pobjednika je pripao prijelazni pehar i zlatne medalje, dok su drugo plasiranoj ekipi dodijeljene srebrne medalje.

U kategoriji veterani 35+, pobjednik je MNK Croatia Perković nad ekipom MNK Šibenik, rezultat 6:4, kojima je također pripao prijelazni pehar i zlatne medalje, dok je poraženom finalistu pripale srebrne medalje.

U najbrojnijoj kategoriji seniori, pobjednik je ekipa Povratak otpisanih pod vodstvom Šibenskog vratara Hrvoja Slavice, nad ekipom c.b. Malibu Žaborić rezultatom 7:5. Pobjedniku je pripao prijelazni pehar i zlatne medalje, dok su Milinim momcima dodijeljene utješne srebrne medalje.

Veliko hvala svim učesnicima turnira, sucima koji su po šestu godinu za redom odsudili sve utakmice, gospođi Antonija Vesterman, tehničarima turnira Đugumu i Gregu, te našem Dinu Belakušiću Brici koji je pokrenuo inicijativu turnira.

Draga Eva za Novu 2017 godinu želimo ti brz i uspješan oporavak, „Samo ozdravi nam ti“…

Zamjenik predsjednika Regionalnog kluba IPA ŠIBENSKO-KNINSKA Bruno Marković