ŠTO JE SVIJET MALI

ŠTO JE SVIJET MALI

Novosti, 19. rujna 2022.

Livno (BIH), 17.09.2022 godine, mjesto radnje svečana večera povodom održanog malonogometnog humanitarnog turnira.

Kako to inače biva tijekom ovakvog vida druženja delegacije se druže, pričaju, stari prijatelji se ponovno sastanu pa je tako bilo i ovog puta. Ali po prvi puta naš predsjednik Kluba upoznaje i delegaciju IPA-e iz Prilepa ( Makedonija ) te nakon kraćeg razgovora uslijedila je i razmjena brojeva telefona radi budućih kontakata. Tom prilikom gospodin Zoran „Brokero“ Velkoski, predsjednik IPA Prilep, nakon što se i naš predsjednik uredno predstavio reagira oduševljeno odmah objašnjavajući svima nazočnima da napokon upoznaje i osobno čovjeka koji je zaslužan za njegovo učlanjenje u IPA.

Naime, prema riječima gospodina Velkoskog, kad je htio postati član IPA a u Makedoniji tada nije bilo IPA-e obratio se mailom na nekoliko adresa renomiranih IPA Sekcija i nekih IPA Klubova ali da je jedino tada zaprimio odgovor našeg sadašnjeg predsjednika koji mu je objasnio postupak učlanjenja što je Velkoski ispoštovao te postao pridruženi član IPA Hrvatske sekcije, a ostalo je povijest.

Pa dragi kolega i prijatelju Velkoski, bila mi je čast i zadovoljstvo što sam Vam mogao pomoći sa informacijama i savjetima oko učlanjenja i da ste postali član IPA, da smo se nakon mnogo godina evo i osobno upoznali.

Baš je svijet mali…

SERVO PER AMIKECO