Skupština Kluba

Novosti, 30. siječnja 2015.

Dana 30.01.2015. godine s početkom u 10.00 sati u prostorijama PU Šibensko-kninske održana je izborna skupština Regionalnog kluba IPA Šibensko-kninska.

Program održavanja skupštine započeo je intoniranjem hrvatske himne, a potom i himne svjetske organizacije IPA, odata je počast poginulim braniteljima te poginulim i umrlim policijskim službenicima a nakon čega se pozdravnim govorom obratio predsjednik Kluba gosp. Jadran Škugor istaknuvši da je IPA organizacija svih policajaca kako aktivnih tako i umirovljenih te da su ciljevi IPA prijateljstvo i druženja policajaca te pozitivno djelovanje prema prema građanima jer i policajac je čovjek.

Nakon predsjednika nazočim članovima obratio se i načelnik PU Šibensko-kninske gosp. Ivica Kostanić, a koji je i sam član IPA, koji je dao osvrt na dosadašnju dobru suradnju PU i IPA u pogledu promicanja sigurnosnih tema te humanitarnih aktivnosti.

Nakon svečanog dijela skupštine pristupilo se radnom dijelu i izglasavanju dnevnog reda koji je predložen od strane predsjednika, a prihvaćen jednoglasno svih nazočnih.

U radnom dijelu prihvaćen je Poslovnik o radu skupštine, prezentirana su izvješća o radu kluba te financijska izvješća koja su od strane svih nazočnih jednoglasno prihvaćena, proveden je izbor svih tijela Udruge a s obzirom da nije bilo drugih kandidacijskih lista ili pojedinačnih kandidatura za tijela Kluba prihvaćena je kandidacijska lista dosadašnjeg predsjednika Kluba te su jednoglasno izabrani slijedeći:

UPRAVNI ODBOR

 1. Predsjednik Kluba Jadran Škugor
 2. Zamjenik predsjednika Bruno Marković
 3. Potpredsjednik   Damir Maksimović
 4. PotpredsjednikIvica Pekas
 5. PotpredsjednikSilvana Funda
 6. Tajnik Kluba Domagoj Repušić
 7. Zamjenik tajnika Saša Komesarović
 8. Rizničar Anita Vukelić
 9. Zapisničar Jadranka Jagoda Matić

NADZORNI ODBOR

 1. Predsjednik nadzornog Ivica Kostanić
 2. Član nadzornog Joso Dugopoljac
 3. Član nadzornog Tomislav Zelić

SUD ČASTI

 1. Predsjednik suda Tomislav Bljaić
 2. Član suda Dragan Žilić
 3. Član suda Dario Kelić

Također je donijeta Odluka da će u narednom mandatu Regionalni klub predstavljati i zastupati Predsjednik Jadran Škugor, zamjenik predsjednika Bruno Marković i tajnik Domagoj Repušić.

Pod točkom razno skrenuta je pozornost članovima da se više aktiviraju u aktivnostima Kluba.

Nakon završetka skupštine upriličen je domijenak za sve prisutne članove.

Domagoj Repušić
tajnik
Skuptina+Kluba+-+poziv+lanovima