RIBOLOVCI U MEĐIMURJU

RIBOLOVCI U MEĐIMURJU

Novosti, 11. listopada 2022.

IPA prijatelji iz RK IPA Međimurje -Čakovec organizirali su 08. listopada 2022. godine sportski susret pod nazivom “Međimurje open 2022”, športski ribolov udicom na plovak, na kojem je sudjelovalo 58 ribiča iz četiri zemlje, a susret se održao na ribnjaku Bernarda u mjestu Črečan.
Na susretu su sudjelovali i članovi ribolovne sekcije našeg Kluba podijeljeni u 3 ekipe: Dragan Vlah i Saša Komesarović, Željko Mijić i Željko Šiprak te Darko i Silvana Funda.
Nakon doručka kojeg su priredili domaćini i pozdravne riječi predsjednika RK Međimurje-Čakovec Darka Dragičevića te izvlačenja pozicija natjecanje je započelo.
Iako je jutro započelo maglovito uskoro se sunce probilo, a atmosfera na ribnjaku postala je živahnija.
Bilo je smijeha, međusobnog bodrenja i navijanja.
Po završetku natjecanja i ručka kojeg je osigurao domaćin uslijedilo je proglašenje najuspješnijih ekipa i dodjela pehara i prigodnih nagrada.
Najuspješnije su bile ekipe IPA Međimurje I koja je osvojila 1. mjesto, IPA Štajerska II na 2. mjestu te policijska ekipa Zagreb II na 3. mjestu.
Naše ekipe bile su različite uspješnosti, ali su svi prigodno nagrađeni.
Najuspješniji su bili Mijić i Šiprak, a Funde više sreće drugi put 😁…
Bez obzira na ulov i plasman svi sudionici dobro su se zabavili u lijepom ambijentu ribnjaka, sreli IPA prijatelje i stekli neka nova poznanstva.
Hvala organizatoru IPA Međimurje na odlično organiziranom susretu. Vidimo se dogodine.
IPA Šibenik posebno se zahvaljuje Županiji Šibensko-kninskoj i Županu Marku Jeliću na iskazanoj potpori u realizaciji odlaska naših ribiča u Međimurje