RIBOLOV U ORMOŽU-SLOVENIJA

RIBOLOV U ORMOŽU-SLOVENIJA

Novosti, 27. listopada 2022.

PMP iz Središča na Dravi-Slovenija organizirali su 23.10.2022 godine sportski susret pod nazivom “Zlatna liga Pomurje 2022” sportski ribolov udicom na plovak, na kojem je sudjelovalo 24 ribiča iz Slovenije i Hrvatske, a susret se održao na ribnjaku u Ormožu.
Na susretu je sudjelovao i član IPA Šibenik Željko Mijić koji je lovio u paru sa Robertom Šostarićem članom IPA Ljubljana.
Nakon doručka koji su organizirali domaćini te izvlačenja startnih pozicija natjecanje je počelo. Uz lijepo vrijeme koje je išlo na ruku ribolovcima i ulov od samog početka natjecanja su bili dobri tako da je na ribnjaku i atmosfera bila odlična, smijeh, bodrenje i zafrkancija.
Po završetku ribolova uslijedilo je vaganje ulova te ručak a nakon ručka proglašenje najuspješnijih ribiča te dodjela prigodnih nagrada. Najuspješniji dvojac su bili Zemljič-Burmecsa članovi PMP S. ob Dravi sa ulovljenih 69,72 kg na 2. mjesto dvojac Munda-Kelenc članovi PP Ljutomer i 3. mjesto Lorber-Turk članovi PPIU MB. Dvojac Šoštarič – Mijić su zauzeli 7 mjesto.
Bez obzira na plasman svi sudionici su se dobro zabavili, sreli stare IPA prijatelje a i stekli nova poznanstva.
Lijepi pozdrav svim sudionicima i vidimo se dogodine.
Posebne zahvale Joži Zemljiču na pozivu za natjecanje!

Ž.M.