REDOVNA SKUPŠTINA KLUBA

REDOVNA SKUPŠTINA KLUBA

Novosti, 06. ožujka 2019.

06.03.2019 godine u prostorijama PU Šibensko-kninske održana je redovna izvještajna skupština Regionalnog Kluba IPA Šibensko-kninska.

Nakon intoniranja himne RH i himne IPA odana je počast smrtno stradalim i preminulim policijskim službenicima i članovima IPA a nakon toga pristupilo se radnom dijelu same skupštine.

Prezentirana su izvješća o radu Kluba za 2018 godinu, Financijsko izvješće te izvješće suda časti za 2018 godinu koja su jednoglasno usvojena. Donijet je Program rada Kluba za 2019 kao i financijski plan također jednoglasno.

Na prijedlog Upravnog odbora, a zbog ostavke na mjestu zamjenika predsjednika, razriješen je Joso Dugopoljac te imenovan Damir Maksimović novim zamjenikom, na mjesto podpredsjednika za sport umjesto Damira imenovan je Ivica Pekas.

Temeljem prijedloga Upravnog odbora Kluba, IPA Hrvatska sekcija dodjelila je zlatna odličja za 16 naših članova koja su uručena od strane Damira Maksimović na ovoj skupštini. Ovom prilikom odličja su uručena Silvani i Darku Funda, Damiru Maksimović, Vitomiru Maras, Željku Mršić i Josipu Spajić. Ostala odličja biti će dodjeljena prvom mogućom prilikom.

Pod točkom razno članstvo je informirano o Međunarodnom susretu IPA mladeži kao i svjetskom kongresu IPA koji se održavaju ove godine u Hrvatskoj ali i o izletu kojeg planiramo za rujan mjesec u trajanju od 5 dana posjet Republici Sjeverna Makedonija te IPA Klubovima Ohrid i Skopje.

U ime Regionalnog kluba uručena je i Zahvalnica PU Šibensko-kninskoj na dugogodišnjoj podršci u radu našeg Kluba a koju je u ime PU primio načelnik PU gosp. Ivica Kostanić.

Koristimo priliku zahvaliti se članovima IPA koji su izdvojili svoje vrijeme i nazočili skupštini a sve članove pozivamo da se uključe u aktivnosti naše udruge.