ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA KLUBA

ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA KLUBA

Novosti, 20. siječnja 2017.

Sukladno Statutu Kluba kao i Zakonu o udrugama održana je redovna skupština Regionalnog kluba IPA Šibensko-kninska danas 20.01.2017. godine u prostorijama PU Šibensko-kninske s početkom u 10.00 sati.

Na skupštinu se odazvalo 40 članova Kluba, a prethodno su od 30.12.2016 godine u 2 navrata članovima poslane obavijesti o vremenu i mjestu održavanja skupštine, a također je poziv sa predloženim dnevnim redom objavljen na web stranici Kluba kao i na facebook stranici.

Kao što smo rekli skupština je započela s radom u 10.00 sati konstatiranjem da nisu nazočni svi članovi i odgodom od 15 minuta sukladno Statutu Kluba. Nakon 15 minuta utvrđen je broj od 40 nazočnih te je započeo rad intoniranjem himne RH kao i himne IPA, odavanje počasti minutom šutnje za sve smrtno stradale i umrle članove IPA i policijske službenike. Imenovani su ovjerovitelji zapisnika te je za vođenje zapisnika imenovan tajnik zbog odsutnosti naše zapisničarke.

Nakon ovog uvoda predsjednik Kluba je zaslužnim članovima uručio odlikovanja Hrvatske sekcije za svoj doprinos u radu Kluba i Hrvatske sekcije. Ukupno je dodjeljeno 3 brončana odličja ( jedno posthumno ) za minimalno 5 godina članstva i djelovanja u Klubu, 11 srebrnih odličja za minimalno 10 godina članstva i uspješnog djelovanja te 2 zlatna odličja za minimalno 15 godina članstva i uspješnog djelovanja u Klubu i Sekciji.  Također su uručene i dvije zlatne plakete i to predsjedniku i tajniku Kluba za uspječan rad, doprinos razvoju i promicanju IPA u Hrvatskoj.

Po izvršenoj dodjeli odličja skupština je nastavila svoj redovan rad usvajanjem predloženog dnevnog reda te rad po istima. Tako su, a nakon izlaganja, usvojena izvješća o radu Kluba za 2015 i 2016 godinu, financijska izvješća za 2015 i 2016 godinu te su donijeti Program rada Kluba za 2017 godinu te prateći financijski plan Kluba za 2017 godinu. Nažalost nisu dostavljena izvješća nadzornog odbora i suda časti te će se ista usvajati na narednoj skupštini kad budu dostavljena. Pod točkom razno predsjednik je skrenuo pozornost na korištenje i značaj IPA značke kao i IPA iskaznice a također su iznijeti još neki prijedlozi radi unaprijeđenja informiranja članstva. ( Whatsapp grupa IPA Šibenik i dostava odnosno ažuriranje brojeva mobitela članova ).

Skupština je svoj rad okončala u 11.15 sati nakon čega su svi skupštinari pozvani na upriličen domijenak.

Koristimo priliku da se zahvalimo svim članovima koji su izdvojili malo vremena i nazočili skupštini a sve ostale pozivamo da sukladno svojim mogućnostima prate rad udruge kao i da se aktivno uključe u sve njene aktivnosti.

Domagoj Repušić, tajnik