ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA KLUBA

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA KLUBA

Novosti, 08. veljače 2018.

Poštovane članice i članovi IPA Šibensko-kninske

Od danas naš Regionalni klub sukladno Vašem glasovanju ima novo rukovodstvo odnosno Upravni odbor, Nadzorni odbor i Sud časti. No da krenemo redom.

Dana 08.02.2018 godine u prostorijama PU Šibensko-kninske održana je redovna izborna sjednica Skupštine Kluba na kojem je nazočilo 40-ak članova Kluba.

Skupština je započela intoniranjem Hrvatske himne te himne IPA a nakon čega je minutom šutnje odana počast svim smrtno stradalim i preminulim policijskim službenicima i članovima IPA. S obzirom da na samom početku sjednice predsjednik nije bio nazočan ( zbog obiteljske situacije ) uvodni govor održao je zamjenik predsjednika gosp. Bruno Marković a nakon zamjenika pozdravnim govorom nazočnima se obratio i načelnik PU Šibensko-kninske a ujedno i član našeg kluba gosp. Ivica Kostanić.

Želimo i ovom prilikom zahvaliti načelniku PU na pruženoj potpori u radu Kluba te lijepim riječima koje je izrekao za naš Klub i naše rezultate.

Nakon ovog svečanog dijela skupštine čekao nas je ozbiljan posao jer na dnevnom redu je bilo 13 točaka za odraditi. Tako smo na samom početku imenovali tročlanu izbornu komisiju ( ipak je ovo izborna skupština ) kao i dva ovjerovitelja zapisnika. Potom smo krenuli i dalje sa izvješćem o radu za 2017 godinu te financijskim izvješćem za 2017 koji su jednoglasno prihvaćeni i usvojeni te izvješćima nadzornog odbora i suda časti za 2017 koji su također usvojeni. Da ne bi zaboravili tijekom 2 točke dnevnog reda ( izvješće o radu ) na sjednicu je došao i predsjednik Kluba te je preuzeo vođenje sjednice. Nakon izvješća skupština je usvojila 4 nova pravilnika i to za pomoć članovima, službena putovanja, stegovna odgovornost i organizacija sportskih aktivnosti. I eto nas na točki 10 odnosno usvajanju programa rada i financijskog plana za 2018 koji su usvojeni jednoglasno.

Točka 11 dnevnog reda bili su izbori za tijela našeg Kluba. Predsjednik Škugor iznosi da nema namjeru daljnjeg kandidiranja zbog svojih privatnih obveza te da je pristigla samo jedna kandidacijska lista. Kolega Baniček ( izborna komisija uz kolege Martinovića i Brakusa ) konstatira također da je predana jedna lista i da je ista sukladna Pravilniku o radu skupštine, a predsjednik poziva nazočne da još uvijek mogu predati listu ili se osobno kandidirati za pojedine funkcije. Kako nije bilo novih lista kao i osobnih kandidatura skupština je pristupila glasovanju te je jednoglasno prihvaćena dostavljena lista odnosno za predsjednika Kluba izabran je Domagoj Repušić (dosadašnji tajnik Kluba), zamjenik predsjednika Joso Dugopoljac, tajnik Kristijan Gutić, zamjenik tajnika Ivica Pekas, potpredsjednici Damir Maksimović, Anita Vukelić i Saša Komesarović, rizničarka Maja Gurlica te zapisničar Mario Višić. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Tomislav Bljaić, članovi Danko Mijić i Tomislav Zelić dok za predsjednika Suda časti izabran je Vitomir Maras a članovi su Branimir Mikulandra i Dario Kelić.

Nakon provedenih izbora donijeta je odluka o predstavljanju i zastupanju Udruge te pod točkom razno donijeta je odluka o promjeni pružatelja usluga web hostinga i izradi nove web stranice Kluba. Kako nije bilo daljnjih upita i odlučivanja pod točkom razno gosp. Škugor zaključio je sjednicu skupštine te pozvao sve nazočne na domjenak gdje se nastavilo druženje članova još neko vrijeme.