ODRŽAN SASTANAK UPRAVNOG ODBORA

ODRŽAN SASTANAK UPRAVNOG ODBORA

Novosti, 14. ožujka 2018.

Poštovani članovi Kluba
Danas je održana prva a ujedno konstituirajuća sjednica Upravnog odbora Kluba na kojoj smo odmah u startu imali puno obveza za odraditi i odlučiti.
Članovi Upravnog odbora informirani su ( posebno novi članovi UO ) o dosadašnjem funkcioniranju Kluba te provedenim aktivnostima ali i onima koje nisu provedene. Također članovi su informirani o izvršenim primopredajama dužnosti te su preuzeli obveze sukladno Statutu. Na sastanku je razgovarano i o suradnji sa drugim IPA Klubovima u RH i inozemstvu te našoj novoj web stranici Kluba. U pogledu web stranice članovi su informirani o nesebičnoj pomoći člana IPA Istra gosp. Igora Dasovića oko postavljanja iste te podešavanja što kvalitetnijeg rada stranice tj. web administracije, a na čemu smo mu iznimno zahvalni te vjerujemo u daljnju suradnju naših Klubova.
Donijete su određene odluke kao i potvrđene prijašnje telefonske i to o uredskom poslovanju, odlasku na streljačko natjecanje Policijske akademije, organizaciji putovanja u Sarajevo, odobrenju pomoći članu Kluba, imenovanju savjetnika te imenovanju dva počasna člana.

Također smo raspravljali o aktiviranju ronilačke sekcije koju ćemo nadamo se do iduće sjednice imati spremnu. Isto tako donijeli smo smjernice za obnovu prostorije koju imamo na korištenju te vjerujemo da će kroz mjesec ili dva ista biti barem djelomično obnovljena te će se dio otvoriti za sve članove Kluba.

Dragi članovi
Upravni odbor Kluba će u narednom periodu pripremiti još zanimljivih aktivnosti koje ćemo redovno objavljivati na stranici te vas informirati putem sms poruka te Vas pozivamo da sudjelujete.

Servo per amikeco

Domagoj Repušić