Održan humanitarni turnir STOP NASILJU 2 – ANTE GRABIĆ

Održan humanitarni turnir STOP NASILJU 2 – ANTE GRABIĆ

Novosti, 30. prosinca 2013.

Turnir u spomen na policajca Antu Grabića koji je izgubio život u intervenciji obiteljskog nasilja završen je jučer u Sportskom centru Marinko Kardum u Mandalini, na zatvorenom igralištu s umjetnom travom, u takozvanom hangaru.

U kategoriji veterana IPA Šibenik u finalnom susretu bila je bolja od ekipe Fratri i policija ukupnim rezultatom 6:3, te je sasvim zasluženo odnijela prelazni pehar i zlatne medalje, dok su ekipi Croatia osiguranja pripale brončane medalje nakon pobjede nad Bulat centrom u ogledu za treće mjesto.

U seniorskoj kategoriji turnir je osvojila momčad Zokine ekipe koja je u finalu svladala MNK Šibenik rezultatom 5:4, a trećim mjestom zadovoljila se IPA Šibenik koja je u posljednjoj utakmici za postolje svladala Policijsku postaju Knin s visokih 9:3.

Pehare i medalje najboljima uručili su načelnik PU Šibenik g. Ivica Kostanić, predsjednik RK IPA ŠIbenik Jadran Škugor, dogradonačelnik Danijel Mileta, Jure Kulazo kao počasni gost turnira, te drugi donatori i članovi policije, dok je rodbini pokojnog Ante Grabića pripala zlatna medalja, fotografija i ostala prikupljena sredstva s turnira.