ODRŽAN ČETVRTI SASTANAK UPRAVNOG ODBORA

ODRŽAN ČETVRTI SASTANAK UPRAVNOG ODBORA

Novosti, 11. srpnja 2018.

Danas 11.7.2018 s početkom u 9 sati u prostoriji našeg kluba u Mandalini održan je četvrti sastanak Upravnog odbora Kluba na kojem je bilo podosta tema na dnevnom redu pa krenimo redom.
Usvojena su izvješća tajnika u svezi organizacije planinarenja “Dinara 2018”, o radu Kluba u prvom polugodištu kao i financijsko za prvo polugodište, razgovarano je u svezi organizacije ultramaratona “Oluja 95” te ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da se prijave i sudjeluju.

Za rujan 2018 godine planiramo organiziranje “IPA Family day” za članove Kluba tj. jednodnevno druženje članova Kluba uz nazočnost i članova obitelji a s ciljem jačanja prijateljstva među članstvom. Detaljnije informacije o ovoj aktivnosti slijede.
Pozivamo članove Kluba da putem predstavnika Kluba u svojoj ustrojbenoj jedinici ili osobno putem mail poruke dostave prijedloge aktivnosti koje ćemo svakako razmotriti i nastojati organizirati u 2019 godini. Rok za dostavu je 15.09.2018 godine.
Na prijedlog predsjednika Kluba a s ciljem što bolje organiziranosti Kluba kao i dostave svih informacija o radu Kluba svom članstvu donijeta je odluka o reorganizaciji ustrojbenih oblika Kluba te imenovanje novih predstavnika te su tako imenovani predstavnici:
1. za područje Drniša imenovan je Šime Brakus
2. za područje Knina imenovan je Kristijan Kovačević
3. za Krim imenovan je Saša Komesarović
4. za IJP imenovan je Ivica Pekas
5. za Sjedište imenovani su Damir Maksimović i Maja Gurlica ( Službe sjedišta PU osim krim-a, te za PPRP i PPP ).
Nakon što se izvrše izmjene u evidenciji članstva svaki član će biti izvješćen putem sms poruke kojoj ustrojbenoj jedinici pripada i kojem se predstavniku može obratiti u svakom trenutku.
Molimo članove za razumijevanje i vjerujemo da ćemo s ovim novim ustrojem pridonijeti većoj interakciji kao i boljem odazivu na aktivnosti.