MALONOGOMETNI TURNIR “POSUŠJE 2022”

MALONOGOMETNI TURNIR “POSUŠJE 2022”

Novosti, 19. lipnja 2022.

Nakon podužeg izbivanja sa malonogometnih terena i natjecanja unutar IPA organizacije, nova malonogometna sekcija IPA Šibensko-kninske nastupila je na 8. Međunarodnom malonogometnom turniru „Posušje 2022“ u organizaciji IPA Zapadnohercegovačke županije ( IPA Sekcija BIH ).

Posušje 18.06.2022 godine, sportski tereni u centru Lovrić bili su mjesto gdje su nogometne vještine iskazali timovi od domaćina Posušja, našeg tima, Splita, Imotskog, Dubrovnika, Livna, Sarajeva i Bihaća podijeljenih u dvije skupne a osim nogometnih domaćini iz IPA ŽZH iskazali su dobre domaćinske manire vodeći brigu da nikome od sudionika ništa ne fali. Hrane i pića u izobilju, smjeha i šale također a to je ono što IPA jest prijateljstvo među kolegama.

Uglavnom, naš tim započeo je dobro ali ipak ozljeda jednog od ključnih igrača učinila je svoje. Za nastupni turnir i 5 mjesto je dobro. Dalo nam je informacije što će se morati posložiti za idući turnir, a pozvani smo i u Sarajevo i u Livno. Znači ipak smo ostavili dobar dojam na ostale timove.

Zahvaljujemo se predsjedniku Pandžiću i cijelom njegovom timu na pozivu za sudjelovanjem te vrhunski odrađenoj aktivnosti.

SERVO PER AMIKECO prijatelji naši