Malonogometna ekipa u Tuzli

Malonogometna ekipa u Tuzli

Novosti, 18. kolovoza 2012.

Udruga Mladih Par Sela i Dubrava prošle subote (dana 18.08.2012) organizirali su Večer međunarodnih susreta i sporta obogaćenu kulturno zabavnim sadržajima na sportskom poligonu OŠ Pasci kod Tuzle.

Ova večer međunarodnog karaktera je bila posebna prilika za mještane i okolna sela tuzlanskog kraja, ponajviše zahvaljujući gospodinu Vladi Filipoviću s bivšom adresom u Par Selu, a sada u Rogoznici, gdje su im u goste stigli članovi šibenske policije, točnije Regionalnog kluba „Internacional Police Asociation” – IPA Šibenik koja je udružena u istoimenu Sekciju Hrvatske.

Prije nego su stigli na Par selo, članovi kluba obišli su Tuzlu i nekoliko obližnjih mjesta te položili vijence na spomen obilježjima poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu na Husinu i u Breškama.

Ovim prigodnim susretom, nismo zaboravili hrvatske vitezove koji su branili i obranili hrvatski narod u R BiH i u domovini, iz poštovanja prema njima odala se počast na navedenim spomen obilježjima, među kojima se nalaze i policijski službenici koji su poginuli u Domovinskom ratu u RH.

Razmijenjeni su i darovi. Darove i zahvalnice za sudjelovanje članovima Regionalnog kluba IPA Šibensko Kninska uručili su članovi Udruge Mladih Par Sela i Dubrava. Kako i priliči događaju međunarodnog karaktera, prije početka utakmice prethodilo je izvođenje himni R Hrvatske i BiH, dok je početni udarac izveo Mijo Krešić, zamjenik Ministra sigurnosti R BiH, ujedno i domaćin šibenskim policajcima.

Bruno Marković, zamjenik predsjednika Kluba