IPA ŠIBENIK NA NATJECANJU U TRAP-u

IPA ŠIBENIK NA NATJECANJU U TRAP-u

Novosti, 14. travnja 2019.

Streljačka sekcija našeg Regionalnog kluba sudjelovala je 13.4.2019 godine na prvom međunarodnom IPA natjecanju u disciplini TRAP kojeg je organizirao Regionalni klub IPA Istra.

Ekipa u sastavu Joso Dugopoljac, Ante Bilać i Željko Krnić uz logističku potporu predsjednika Kluba pristupila je ovom zahtjevnom turniru bez nekog određenog iskustva u ovoj disciplini, a na kojem su nastupile jake ekipe članova IPA iz raznih klubova.

Od jutarnjih do popodnevnih sati na strelištu su se sukladno programu i pravilima izmjenjivale ekipe i to u dvije serije po 15 hitaca. Glineni golubovi su ispucavani u nekoliko smjerova a strijelci mirne ruke i oštra oka skidali su ih kao po špagi.

Naša ekipa trudila se iz petnih žila pratiti rezultate ostalih jakih timova ali ipak smo nažalost malo podbacili pa smo zauzeli pretposljednje ekipno mjesto. Ipak je konkurencija za ovu godinu bila prejaka ali za iduće natjecanje vjerujem da ćemo i mi njima uzvratiti te da će oni nas “hvatati”.

Šalu na stranu ipak je geslo IPA „Služiti kroz prijateljstvo“ pa je tako bilo i ovaj puta. Smjeh i zezancija nakon natjecanja gdje su i najbolji i najlošiji uz razgovor razmjenjivali iskustva i savjete su ono što IPA znači svima.

Hvala kolegama iz IPA Istra na pozivu, hvala svim prijateljima iz IPA Klubova na druženju i savjetima te se vidimo na jednom od idućih natjecanja.