IPA Berlin-Istok u posjeti klubu

IPA Berlin-Istok u posjeti klubu

Novosti, 23. rujna 2011.

U vremenskom periodu od 20-og do 23-eg rujna 2011 godine u posjet Šibensko-kninskoj županiji kao i Regionalnom klubu IPA Šibensko-kninska bili su članovi IPA Berlin-istok u organizaciji gosp. Zdravka Babić člana IPA Berlin-istok podregija IPA Bundestag i u pratnji predsjednika navedenog kluba gosp. Wolfgang Herrman a smještaj je bio organiziran u HTN „Solaris“.

21.09.2011 sukladno prije dogovorenom programu boravka članovi IPA iz Berlina su tijekom jutarnjih i ranih popodnevnih sati bili u posjetu gradu Kninu gdje im je domaćin bio tajnik našeg kluba Domagoj Repušić, a tijekom kratke pauze obilaska grada sa gostima iz Berlina sastao se i naš dugogodišnji član načelnik PP Knin gosp. Lelas.

U pratnji tajnika organiziran je obilazak izvora rijeke Krke kojom prilikom su kolege iz Berlina bili oduševljeni ljepotom izvorišta Krčić te bistrinom same rijeke. Nakon posjeta Krčiću zaputili su se na kninsku tvrđavu gdje je istima prezentirana povijest navedene tvrđave od nastanka do današnjih dana.

Susret u Kninu je završio u ranim popodnevnim satima kada su kolege iz Berlina po planu imali obilazak NP „Krka“ gdje im je domaćin i voditelj bio predsjednik našeg kluba gosp. Jadran Škugor.

Obilazak grada Šibenika bio je 22,09,2011. Godine uz domaćina Jadrana Škugor protekao je uz iznimno zadovoljstvo kolega iz Berlina jer su upoznati sa povješću grada Šibenika i njegovim ljepotama.

23.09.2011 prema predviđenom planu članovi IPA Berlin-istok posjetili su grad Zadar gdje su im domaćini bili članovi Regionalnog kluba IPA Zadarska gosp. Novoselović, Klešnik i tajnik Jure Ražov.