Humanitarni turnir “Za našeg Hrvoja”

Humanitarni turnir “Za našeg Hrvoja”

Novosti, 02. siječnja 2019.

Završen je 8. Božićni humanitarni malonogometni turnir „Za našeg Hrvoja“, u organizaciji MNK Rupe – Boćarski klub Sv Jure Rupe, Bulat Centar – DSR GOOL, te Sportski Centar Mandalina uz potporu IPA Šibensko-kninska.

Prijavljene ekipe su podjeljene u 3 skupine i to seniori, veterani 35+ i veterani 45+.

Utakmice su se održavale na nekoliko sportskih terena od 10.12 do zaključno 28.12 kad su održane finalne utakmice po skupinama a najbolje plasiranima su nakon završetka zadnje utakmice uručene medalje i pehari.

Također osim medalja i pehara organizatori su dodijelili i zahvalnice:

  1. Sucima Županijskog nogometnog saveza Šibensko-kninske županije, te sucima amaterima koji su 10. Turnir za redom dali svoj doprinos u organizaciji turnira, od koji 8 božićnih i 2 Uskršnja turnira.
  2. Dino Belakušić – Brico, koji je svojom idejom, brijanjem osobne brade i brade drugih osoba, prikupio više tisuća kuna projektu Za našeg Hrvoja.
  3. MNK Crnica, koja je prikupila više tisuća kuna projektu Za našeg Hrvoja.
  4. Franko Brčić, koji je u više navrata u svom objektu Taboo Grill organizirao razne manifestacije vezano za projekt Za našeg Hrvoja, te prikupio više tisuća kuna.
  5. Ivana Grimani, dizajnerica projektnih plakata Za našeg Hrvoja
  6. Tiskara Smolić, koja je tiskala i donirala plakate Za našeg Hrvoja.
  7. Dramska Radionica Tribunj, koja je kroz mjesec prosinac održala i priredila predstave i prikupila više tisuća kuna projektu Za našeg Hrvoja.
  8. Ove godine organizacijski odbor nagrađuje tri malonogometne ekipe, koje su svaka prijavile po četiri ekipe, te na ovakvim turnirima učestvuju dugi niz godina, To su ekipe BDM Njivice, MNK Rasadnik i MNK Croatia Perković.

Zanimljivost tj. šlag na kraju, najmlađi donator je šestogodišnji Duje Burić, koji je svoj džeparac donirao za projekt Za našeg Hrvoja, te je bio rezervni igrač ekipe Elektro Burić.

U ime IPA Šibensko-kninske na dodjeli je sudjelovao zamjenik predsjednika Joso Dugopoljac koji je zajedno sa Antom Dugopoljac (bratom od Hrvoja) dodjelio seniorima medalje i prijelazni pehar.