HUMANITARNI TURNIR-Pomozimo oboljeloj djeci Šibenika

HUMANITARNI TURNIR-Pomozimo oboljeloj djeci Šibenika

Novosti, 06. travnja 2013.

U organizaciji Svjetske udruge policije – Regionalni klub IPA Šibenik, Policijske uprave Šibensko-kninske i Udruge žena „Sv. Antun Šibenik“, s početkom od dana 21.03.2013.g., organiziran je Uskršnji humanitarni malonogometni turnir pod nazivom „Pomozimo oboljeloj djeci Šibenika“.

Naime, organizatori turnira s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za uređenje novootvorenog ureda „Sv Antun“ u tzv „plavom neboderu“, organizirali su malonogometni turnir u krugu PU Šibensko-kninske, odnosno u Sportskom centru „Marinko Kardum“ na zatvorenom igralištu s umjetnom travom – hangar. Na turniru se prijavilo 33 ekipe, od čega su se odazvale 29, te dvije ženske ekipe. Utakmice su suđene od strane Šibenskih profesionalnih sudaca, koji su na taj način dali svoj doprinos turniru i uvijek su se rado odazivali ovakvim i sličnim turnirima, a nakon turnira su nagrađeni s zahvalnicama organizatora.

Dana 06.04.2013.g. turnir je u cijelosti završen, te je u klubu IPA Šibenik izvršena dodjela pehara i diploma, kojoj je nazočio ravnatelj Šibenske bolnice g. Željko Burić, koji je u kratkim crtama i pojasnio problematiku kod malignih bolesti oboljele djece. Isto tako cjelokupni prihod od kotizacija turnira i drugih donacija pravnih i fizičkih osoba na kraju turnira su dodijeljeni udruzi „Sv. Antun“.

Što se tiče samog sportskog dijela turnira, prvo mjesto u kategoriji veterana osvojila je ekipa Katanađo, kojem je pripao trajni pehar i diploma kao uspomena na turnir, drugo mjesto pripalo je ekipi Pivnica Gušti i diploma, dok je treće mjesto zauzela ekipa Nepoželjni kojima je dodijeljena diploma za treće mjesto.

U kategoriji seniori, prvo mjesto trajni pehar i diploma dodijeljeni su ekipi Foto Ante Stojan studio Šibenik, drugo mjesto i diploma pripala je ekipi MNK Šibenik, dok je treće mjesto osvojila ekipa NK Baldekin i pripala ih je diploma.

Prvi put na već četvrtom održanom turniru učestvovale su i žene, međutim skromno dvije ekipe, pobjednik i trajni pehar pripao je ŽMNK Čaće, dok je drugo mjesto i diplomu osvojila ekipa Udruga žena Sv. Antun.

Pehare, diplome, zahvalnice i prikupljena sredstva uručena su od strane ravnatelja OB Šibenik, g. Željka Burića, predsjednika kuba IPA Šibenik g. Jadrana Škugora, te članova udruge žena Sv. Antun.

Zamjenik predsjednika kluba

Bruno Marković