Braniteljski turnir “OLUJA CUP 2013”

Braniteljski turnir “OLUJA CUP 2013”

Novosti, 03. kolovoza 2013.

Dana 03.08.2013.g., u večernjim satima, održan je šesti braniteljski turnir „OLUJA CUP 2013“, pod organizacijom HVIDRA Županije Šibensko-kninske, koji se održao na nogometnom igralištu Meterize u Šibeniku.

Turnir je otvorio predsjednik HVIDRE gospodin Josip Đakić, te smo se na trenutak sjetili poginulih pripadnika HV-a i pripadnika MUP-a, odavši im minutu šutnje. ,

Turnir su otvorili ekipa policije, odnosno IPA Šibenik i 15. Domobranska pukovnija Skradin, koja je završila rezultatom 3:0 za ekipu IPA-e. Drugo četvrtfinale odigrano je između ekipa 142. Brigade HV-a i HVIDRA Vodice, rezultatom 2:1, zatim NK Veterani 113. Šibenske brigade HV-a i DNK F. Tuđman Primošten, rezultatom 1:0 i HVIDRA Šibenik – Vojna policija 3:4. U prvom odigranom polufinalnom susretu između ekipe IPA Šibenik i 142 brigade, završen je susret rezultatom 2:1 i druga polufinalna utakmica između NK Veterani 113 brigade i Vojne policije, rezultatom 0:3. Za treće mjesto odigrana utakmica između 142. Brigade i NK Veterani 113. Brigade koju je dobila 142 brigada rezultatom 2:0, dok je za prvo mjesto odigrana utakmica između IPA Šibenik i Vojne policije, rezultatom 2:0 za ekipu IPA Šibenik.

Pehare i zahvalnice za 1, 2, 3 i 4 mjesto uručili su predsjednik HVIDRA Županije Šibensko-kninske g. Marko Skejo, dogradonačelnici grada Šibenika Nikica Penđer i Danijel Mileta.

Nakon završetka utakmica i dodjele pehara, uslijedila je „zabava“ do kasno u noć, svirale su harmonike i gitare, pjevale su se domoljubne i zabavne pjesme, spremale su se domaće delicije, panceta, kapula i jaja, te neizostavna dalmatinska srdela.

Zamjenik predsjednika kluba
Bruno Marković

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA