1. Međunarodno natjecanje djece u slikarstvu

1. Međunarodno natjecanje djece u slikarstvu

Novosti, 05. travnja 2020.

IPA, kao najveća policijska organizacija na svijetu, u ova iznimno teška vremena nije mogla zaboraviti djecu svojih članova. Ona su sada najviše pogođena i zakinuta, zatvorena kod kuće, daleko od škole i svojih prijatelja. Kako bi im barem malo olakšali ovo teško razdoblje IPA SCC (komisija za socijalna i kulturna pitanja) organizira 1. NATJECANJE DJECE U SLIKARSTVU.

Natjecati se mogu SVA DJECA ILI UNUCI IPA ČLANOVA, uzrasta od 6-12 godina (rođeni od 01.01.2008. do 31.12.2014.)

Crta se na papiru veličine A4. Mogu se koristiti: olovka, akvareli, tempera, uljni pastel, suhi pastel, voštane pastele.

Natjecanje traje od srijede, 1. travnja 2020. do nedjelje, 30. kolovoza 2020. Prijave se trebaju dostaviti u roku natječaja. Svaki natjecatelj ima pravo na samo dvije (2) prijave, a ista osoba ne može biti pobjednik više od jednog puta.

Teme natječaja su:
1. Policija na poslu
2. Policija i životinje
3. Djeca svijeta

Prijave natjecatelja vrše se putem OBRASCA ZA PRIJAVU kojeg obavezno morate popuniti i dostaviti na email ipa.icpc@gmail.com

Nakon predaje projekta, roditelji automatski prihvaćaju sve navedene uvjete koje je postavila Komisija. Više o pravilima i uvjetima natjecanja pogledajte OVDJE.

Pozivam vas da nazovete svoju djecu i unuke da sudjeluju!

 

Članovi IPA Šibenik koji prijavljuju svoju djecu ili unučad molim da se jave predsjedniku Kluba.

IPA SCC Children’s Painting Competition – Entry Form

IPA SCC Children’s Painting Competition